|  
  • Nazaj
  • Povečaj razmik med vrsticami
  • Povečaj pisavo
  • Zmanjšaj pisavo
  • Tiskaj
Domov
O centru
Ponudba
Download center
Nasveti in triki
Pomoč
Za start-upe

O nosilcih centra

Tovarna podjemov je ime in blagovna znamka, pod katero svoje storitve na področju podjetništva razvija in izvaja zavod IRP, ki je bil ustanovljen leta 2001, s poslanstvom podpore inovativnemu podjetništvu. Zavod je v okviru svoje temeljne dejavnosti pogodbeni nosilec razvoja in izvajanja dejavnosti podjetniškega inkubatorja Univerze v Mariboru. Ob nosilstvu nacionalnega tekmovanja mladih podjetij Start:up Slovenija (www.startup.si) in mednarodne konference o podjetništvu in inoviranju PODIM (www.podim.org), razvil celoten spekter orodij in storitev za podporo pri poslovnem načrtovanju (www.poslovninacrt.org) in podjetniški pospeševalnik ITIME (www.itime.si) za podporo ekipam s podjetnikišimi idejami s področja Telekomunikacij, Interneta, Medijev in Entertainmenta. S ciljem spodbujanja inovativnosti in podjetništva med študenti smo se kot promotor in organizator procesa tekmovanja v Sloveniji, pridružili največjemu globalnemu študentskemu tekmovanju ImagineCup, katerega nosilec je družba Microsoft (www.imaginecup.si).


Ekipo Tovarne podjemov tvori skupina izkušenih sodelavcev, in sicer:

Mag. Matej Rus, direktor Tovarne podjemov in predavatelj podjetništva na EPF UM,
Mag. Jure Verhovnik, vodja univerzitetnega inkubatorja,
Urban Lapajne, podjetniški svetovalec,
Nataša Rus, PR in marketing,
Urška Renier, finančno vodenje projektov,
Maja Rosi, mlada raziskovalka,
Silvo Plešnik, oblikovalec in
Prof. dr. Miroslav Rebernik, soustanovitelj zavoda IRP in profesor podjetništva na EPF UM.

Več o Tovarni podjemov na: www.tovarnapodjemov.org .


Tehnološki park Ljubljana že vse od ustanovitve leta 1995 uspešno uresničuje svoje poslanstvo zagotavljanja vrhunskega podpornega okolja za prenos raziskovalnih izsledkov in inovativnih poslovnih zamisli v uspešno in mednarodno konkurenčno tehnološko podjetništvo. TPLJ predstavlja osrednjo inštitucijo inovativnega podpornega okolja v Sloveniji, tako po številu koristnikov storitev, kakor tudi po kakovosti in razvejanosti programov in aktivnosti za start-up in tudi že uvejavljena inovativna podjetja. TPLJ je aktivni član mednarodnega združenja znanstvenih parkov IASP, v katerem igra vidno vlogo. Ključni cilj združenja je povezovanje tehnoloških in znanstvenih parkov z vsega sveta s ciljem zagotavljanja vrhunskih storitev za inovativna podjetja v globalnem okolju. V zadnjih letih so v združenju IASP še posebej okrepili sodelovanje na področju podpore inovativnim podjetjem s potencialnom rasti pri njihovem vstopanju na globalna tržišča. Takim podjetjem lahko s sodelovanjem v mreži, ki pokriva ključne globalne lokacije, in svojimi ključnimi kompetencami na področju inovativnega podjetništva ponudijo najboljše in cenovno zelo konkurenčne rešitve. TPLJ je s svojo podporo projektu Brezmejnik na tem področju že storil prvi pomembni korak v smeri vzpostavitve celovitega mednarodnega programa za podporo globalnih podjemov.


Ekipo start-up centra Tehnološkega parka Ljubljana tvori skupina izkušenih sodelavcev, in sicer:

Vera Nunić, vodja start-up centra TPLj
Mojca Cvirn, vodja projektov in podjetniška svetovalka,
Kristina Ober, vodja projektov in PR,
Elvisa Basailović, strokovna sodelavka,
Urban Lapajne, podjetniški svetovalec in
Mag. Matej Rus, strokovni vodja start-up centra TPLj.

Več o start-up centru TPLj na: www.tp-lj.si .
Center poslovnega načrtovanja ®, Tovarna podjemov, Ulica škofa Maksimilijana Držečnika 6, 2000 Maribor | T: 02 2294 278 | G: 041 372 418 | info@poslovninacrt.org

© 2011 IRP, Tovarna podjemov.

Pravno obvestilo | Piškotki